Zagospodarowano teren przy świetlicy wiejskiej w Bartnikach

Gmina Przasnysz odebrała prace związane z wykonaniem nawierzchni z kostki brukowej wokół świetlicy wiejskiej w Bartnikach. Ich koszt to ponad 100 tys. złotych.

 

Gmina Przasnysz pod koniec października odebrała prace związane z inwestycją pod nazwą „Zagospodarowanie terenu przy świetlicy wiejskiej w Bartnikach”.

– W ramach inwestycji wykonano nawierzchnię z kostki betonowej polbruk obejmującej ciągi piesze i miejsca parkingowe, uzupełnienie zieleni oraz zakup pojemników do segregacji odpadów – informuje Gmina Przasnysz.

Wykonana nawierzchnia w pełni uzupełniania wygląd estetyczny placu przed świetlicą, która także została wyremontowana w tym roku.

 

Wartość inwestycji to 103 109,19 zł i w całości została sfinansowana z Rządowego Funduszu Inwestycji Lokalnych (COVID – 19).

 

 

j.b.

Sprawdź również
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments